Citroën C5 Ηλεκτρική κλειδαριά πίσω αριστερής πόρτας Supezačaník 913785

 121,00

PSA CITROEN PEUGEOT 913785 NFP

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Ηλεκτρική κλειδαριά για κεντρικό κλείδωμα – πίσω αριστερή πόρτα – για αυτοκίνητα CITROEN C5 I και II “SUPER LOCKING”

Η ηλεκτρική κλειδαριά της πίσω αριστερής πόρτας με τη λειτουργία «Super locking» και την ονομασία 913785 προορίζεται για αυτοκίνητα Citroën C5 I και II. Αποτελεί βασικό μέρος του συστήματος κλειδώματος του οχήματος που επιτρέπει το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα της αριστερής μπροστινής πόρτας με χρήση ηλεκτρικού σήματος.

Αυτή η ηλεκτρική κλειδαριά έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών. Η λειτουργία “Super Locking” επιτρέπει το κλείδωμα όλων των θυρών του οχήματος με ένα μόνο πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο ή στο όχημα. Με αυτόν τον τρόπο, η ασφάλεια του οχήματος μπορεί να διασφαλιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά κατά την έξοδο από αυτό.

Κατά τη χρήση της αρχικής ηλεκτρικής κλειδαριάς, διασφαλίζεται η συμβατότητα με το όχημα και η διατήρηση των λειτουργιών ασφαλείας. Είναι επίσης σημαντικό να διασφαλίσετε τη σωστή εγκατάσταση, ιδανικά να γίνεται σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις, για να διατηρηθεί η αξιοπιστία και η ασφάλεια του συστήματος κλειδώματος του οχήματος.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,8 kg