Οροι και Προϋποθέσεις

Όλα τα ανταλλακτικά που πουλάμε είναι μεταχειρισμένα

Δυστυχώς δεν αποστέλλουμε στην ΚΥΠΡΟ

Συστάσεις και βασικές πληροφορίες:

 • Σε περίπτωση καταστροφής του πακέτου, θα πρέπει να επιλύσετε ανεπιφύλακτα την καταγγελία επί τόπου απευθείας με το άτομο που το παραδίδει. Εάν συμβεί ένα τέτοιο σενάριο, είναι υποχρέωση του πελάτη να συμπληρώσει το έντυπο καταγγελίας απευθείας στην εταιρεία μεταφοράς κατά την παράδοση των εμπορευμάτων και να μας στείλει αντίγραφο
 • Όλα τα μέρη είναι μεταχειρισμένα. Θα διευθετήσουμε την αξίωση μόνο με την αντικατάσταση του εξαρτήματος ή την επιστροφή του εξαρτήματος και των εξόδων αποστολής. Σε καμία περίπτωση δεν θα καλύψουμε το κόστος εγκατάστασης και αφαίρεσης του εξαρτήματος που διεκδικείται.
 • Σε περίπτωση επιστροφής των αγαθών εντός 14 ημερών ή παραπόνων, ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει τα αγαθά με δικά του έξοδα στην αποθήκη διανομής στην Τσεχική Δημοκρατία. Εάν πρόκειται για καταγγελία και γίνει δεκτή, θα επιστρέψουμε τα έξοδα αποστολής
 • επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να στείλουμε ένα ανταλλακτικό που αντικαθιστά την παραγγελθείσα αναφορά. Το ανταλλακτικό που θα παραδώσουμε θα αντικαταστήσει πλήρως την αρχική αναφορά
 • Όλες οι φωτογραφίες είναι μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς
 • όλοι οι ελεγκτές που απαιτούν επαναπρογραμματισμό μπορούν να επιστραφούν μόνο αχρησιμοποίητοι
 • όλοι οι εγχυτήρες προέρχονται από πλήρως κινητά οχήματα και έχουν δοκιμαστεί, εάν δεν έχουν αγοραστεί μαζί με την αντλία ψεκασμού, τυχόν παράπονα δεν θα ληφθούν υπόψη
 • Εάν δεν λάβουμε μια πλήρη διεύθυνση παράδοσης (όνομα οδού, αριθμός σπιτιού, όνομα πόλης, ταχυδρομικός κώδικας και σωστός τοπικός αριθμός τηλεφώνου του παραλήπτη), θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συμπληρώσετε τις πληροφορίες. Εάν δεν το λάβουμε, τα προϊόντα θα αποσταλούν στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη μη παράδοση ή την απώλεια των αποστελλόμενων προϊόντων.
 • Αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα προορίζεται μόνο για επαγγελματικά συνεργεία επισκευής, παραγγελίες βάσει αριθμών αναφοράς κατασκευαστή ή παραγγελίας. Δεν φέρουμε ευθύνη για ασυμβατότητα του ανταλλακτικού με το αυτοκίνητο για το οποίο αγοράστηκε το ανταλλακτικό
 • Όλες οι μονάδες BSI και οι μονάδες ελέγχου κινητήρα προέρχονται από τρακαρισμένα αυτοκίνητα, είναι απαραίτητο να αναβοσβήσετε το λογισμικό

I. Βασικές διατάξεις

1. Οι παρόντες Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις (εφεξής οι ” Όροι και Προϋποθέσεις “) εκδίδονται σύμφωνα με το άρθρο 1751 και επόμενα του νόμου αριθ. 89/2012 Coll., του Αστικού Κώδικα (εφεξής ο ” Αστικός Κώδικας “)

AUTOTECH24 CZ, s.r.o.

Αριθμός μητρώου εταιρείας: 09105638

Φορολογικός κωδικός: CZ09105638

καταστατική έδρα: Zbraslavská 12/11, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5

εγγεγραμμένη στο μητρώο του εμπορικού κώδικα που τηρείται από το δημοτικό δικαστήριο της Πράγας, τμήμα Γ, ένθετο 330987/MSPH

Στοιχεία επικοινωνίας: eshop@autotech24.eu +420 704 494 494

(εφεξής “Διαχειριστής ESHOP”)

2. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διέπουν τα αμοιβαία δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Πωλητή και του φυσικού προσώπου , το οποίο συνάπτει σύμβαση αγοράς εκτός της επιχείρησής του ως καταναλωτής, ή στο πλαίσιο της επιχείρησής του (εφεξής αναφερόμενος ως ” Αγοραστής “) μέσω μιας διαδικτυακής διεπαφής που βρίσκεται σε έναν ιστότοπο διαθέσιμο στη διεύθυνση www.autotech24.gr (εφεξής αναφερόμενος ως ” Online κατάστημα “).

3. Οι διατάξεις των Όρων και Προϋποθέσεων αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της σύμβασης αγοράς. Αποκλίνουσες διατάξεις της σύμβασης πώλησης υπερισχύουν των διατάξεων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

4. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις και η σύμβαση αγοράς συνάπτονται στην αγγλική γλώσσα.

5. Όλα τα αγαθά που πρέπει να επαναπρογραμματιστούν (μονάδες ελέγχου κινητήρα, BSI) EEPROM FLASH είναι εντελώς χωρίς εγγύηση μετά την παραβίαση της σφραγίδας εγγύησης και δεν είναι καν δυνατή η επιστροφή τους εντός 14 ημερών. Για όλα τα υπόλοιπα αγαθά που πωλούνται σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, παρέχουμε εγγύηση λειτουργικότητας με συμβατική περίοδο εγγύησης 6 μηνών από την ημερομηνία παραλαβής των αγαθών.

II. Πληροφορίες σχετικά με τα αγαθά και τις τιμές

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τα αγαθά, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των μεμονωμένων αγαθών και των κύριων χαρακτηριστικών τους, παρέχονται για τα μεμονωμένα αγαθά στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι τιμές των αγαθών είναι τελικές, χωρίς τον εκπιπτόμενο φόρο προστιθέμενης αξίας. Οι τιμές των αγαθών παραμένουν σε ισχύ για όσο διάστημα εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η παρούσα διάταξη δεν αποκλείει τη διαπραγμάτευση σύμβασης αγοράς υπό ατομικά διαπραγματευόμενους όρους.

2. Κάθε παρουσίαση των εμπορευμάτων που τοποθετούνται στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και ο πωλητής δεν υποχρεούται να συνάψει σύμβαση αγοράς σχετικά με τα εν λόγω εμπορεύματα.

3. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα δημοσιεύονται πληροφορίες σχετικά με το κόστος συσκευασίας και παράδοσης των αγαθών. Οι πληροφορίες σχετικά με το κόστος συσκευασίας και παράδοσης των αγαθών που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν μόνο στις περιπτώσεις που τα αγαθά παραδίδονται εντός της επικράτειας της ΕΕ και άλλων κρατών που περιλαμβάνονται στον κατάλογο.

4. Τυχόν εκπτώσεις επί της τιμής αγοράς των αγαθών δεν μπορούν να συνδυαστούν, εκτός εάν ο πωλητής και ο αγοραστής συμφωνήσουν διαφορετικά.

5. Όλα τα αγαθά που πωλούνται σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μεταχειρισμένα με εγγύηση λειτουργικότητας και με συμβατική εγγύηση 12 μηνών από την ημερομηνία παραλαβής των αγαθών

III. Παραγγελία και σύναψη της σύμβασης αγοράς

1. Το κόστος που προκύπτει για τον αγοραστή κατά τη χρήση μέσων επικοινωνίας εξ αποστάσεως σε σχέση με τη σύναψη της σύμβασης αγοράς (κόστος σύνδεσης στο Διαδίκτυο, κόστος τηλεφώνου) βαρύνει τον ίδιο. Τα έξοδα αυτά δεν διαφέρουν από το κανονικό κόστος.

2. Ο αγοραστής παραγγέλνει τα αγαθά με τους ακόλουθους τρόπους:

 • μέσω του λογαριασμού πελάτη του, εάν έχει προηγουμένως εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα,
 • συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας χωρίς εγγραφή.

3. Κατά την παραγγελία, ο αγοραστής επιλέγει τα προϊόντα, τον αριθμό των ειδών, τον τρόπο πληρωμής και την παράδοση.

4. Πριν από την αποστολή της παραγγελίας, ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να ελέγξει και να τροποποιήσει τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στην παραγγελία. Ο αγοραστής αποστέλλει την παραγγελία στον πωλητή κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Τα δεδομένα που αναγράφονται στην παραγγελία θεωρούνται σωστά από τον πωλητή. Προϋπόθεση εγκυρότητας της παραγγελίας είναι η συμπλήρωση όλων των απαιτούμενων στοιχείων στη φόρμα παραγγελίας και η επιβεβαίωση του αγοραστή ότι έχει λάβει γνώση των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

5. Μετά την παραλαβή της παραγγελίας, ο πωλητής αποστέλλει στον αγοραστή επιβεβαίωση παραλαβής της παραγγελίας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει ο αγοραστής κατά την παραγγελία. Η επιβεβαίωση αυτή είναι αυτόματη και δεν θεωρείται σύμβαση. Η επιβεβαίωση περιέχει έναν σύνδεσμο προς τους τρέχοντες επιχειρηματικούς όρους του πωλητή. Η σύμβαση αγοράς συνάπτεται μετά την παραλαβή της παραγγελίας από τον πωλητή. Η απόδειξη παραγγελίας παραδίδεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αγοραστή.

6. Σε περίπτωση που κάποια από τις απαιτήσεις που ορίζονται στην παραγγελία δεν μπορεί να ικανοποιηθεί από τον πωλητή, θα αποστείλει στον αγοραστή τροποποιημένη προσφορά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αγοραστή. Η τροποποιημένη προσφορά θεωρείται νέο σχέδιο της σύμβασης αγοράς και η σύμβαση αγοράς συνάπτεται σε αυτή την περίπτωση με την επιβεβαίωση της αποδοχής αυτής της προσφοράς από τον αγοραστή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πωλητή που αναφέρεται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

7. Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνει ο πωλητής είναι δεσμευτικές. Ο αγοραστής μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία έως ότου ο αγοραστής λάβει ειδοποίηση παραλαβής της παραγγελίας από τον πωλητή. Ο αγοραστής μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία τηλεφωνικά στο +420 721 187 187 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πωλητή, το οποίο καθορίζεται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

8. Εάν υπάρχει προφανές τεχνικό σφάλμα εκ μέρους του πωλητή στην τιμή των αγαθών στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ο πωλητής δεν υποχρεούται να παραδώσει τα αγαθά στον αγοραστή σε αυτή την προφανώς λανθασμένη τιμή, ακόμη και αν έχει αποσταλεί στον αγοραστή παραλαβή παραγγελίας σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Ο Πωλητής ενημερώνει τον Αγοραστή για το σφάλμα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και αποστέλλει στον Αγοραστή τροποποιημένη προσφορά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Αγοραστή. Η τροποποιημένη προσφορά θεωρείται νέο σχέδιο της σύμβασης αγοράς και η σύμβαση αγοράς συνάπτεται στην περίπτωση αυτή με την επιβεβαίωση της παραλαβής από τον αγοραστή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πωλητή.

IV. Λογαριασμός πελάτη

1. Με βάση την ηλεκτρονική εγγραφή του αγοραστή, ο αγοραστής μπορεί να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό πελάτη του. Από τον λογαριασμό πελάτη του, ο αγοραστής μπορεί να παραγγείλει αγαθά. Ο αγοραστής μπορεί επίσης να παραγγείλει αγαθά χωρίς εγγραφή.

2. Κατά την εγγραφή στο λογαριασμό πελάτη και την παραγγελία αγαθών, ο αγοραστής υποχρεούται να παρέχει σωστές και αληθείς πληροφορίες. Ο αγοραστής υποχρεούται να επικαιροποιεί τα στοιχεία που καταχωρούνται στο λογαριασμό χρήστη μετά από οποιαδήποτε αλλαγή. Τα στοιχεία που παρέχονται από τον αγοραστή στο λογαριασμό πελάτη και κατά την παραγγελία αγαθών θεωρούνται από τον πωλητή ορθά.

3. Η πρόσβαση στο λογαριασμό πελάτη διασφαλίζεται με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Ο αγοραστής υποχρεούται να τηρεί εχεμύθεια όσον αφορά τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την πρόσβαση στον λογαριασμό πελάτη του. Ο Πωλητής δεν ευθύνεται για ενδεχόμενη κατάχρηση του λογαριασμού πελάτη από τρίτους.

4. Ο Αγοραστής δεν δικαιούται να επιτρέπει σε τρίτους να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό πελάτη.

5. Ο Πωλητής μπορεί να ακυρώσει τον λογαριασμό χρήστη, ιδίως εάν ο αγοραστής δεν χρησιμοποιεί πλέον τον λογαριασμό χρήστη ή εάν ο αγοραστής παραβιάζει τις υποχρεώσεις του βάσει της σύμβασης αγοράς και των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

6. Ο αγοραστής αναγνωρίζει ότι ο λογαριασμός χρήστη ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή, ιδίως όσον αφορά την απαραίτητη συντήρηση του εξοπλισμού υλικού και λογισμικού του Πωλητή, αντίστοιχα. απαραίτητη συντήρηση υλικού και λογισμικού τρίτων.

V. Όροι πληρωμής και παράδοση αγαθών

1. Ο Αγοραστής μπορεί να πληρώσει το τίμημα των αγαθών και τυχόν έξοδα που σχετίζονται με την παράδοση των αγαθών στο πλαίσιο της Σύμβασης Αγοράς με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Πύλη πληρωμών PayPal

2. Μαζί με την τιμή αγοράς, ο αγοραστής υποχρεούται να καταβάλει στον πωλητή τα έξοδα που σχετίζονται με τη συσκευασία και την παράδοση των αγαθών στο συμφωνημένο ποσό. Εκτός εάν αναφέρεται ρητά διαφορετικά κατωτέρω, η τιμή αγοράς περιλαμβάνει τα έξοδα που σχετίζονται με την παράδοση των αγαθών.

3. Σε περίπτωση πληρωμής με μετρητά, η τιμή αγοράς καταβάλλεται κατά την παραλαβή των αγαθών. Σε περίπτωση πληρωμής χωρίς μετρητά, το τίμημα αγοράς είναι απαιτητό εντός 7 ημερών από τη σύναψη της σύμβασης αγοράς.

4. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πύλης πληρωμών, ο αγοραστής ακολουθεί τις οδηγίες του αντίστοιχου παρόχου ηλεκτρονικών πληρωμών.

5. Σε περίπτωση πληρωμής χωρίς μετρητά, η υποχρέωση του αγοραστή να καταβάλει το τίμημα της αγοράς εκπληρώνεται τη στιγμή της πίστωσης του σχετικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή.

6. Ο πωλητής δεν απαιτεί από τον αγοραστή καμία προκαταβολή ή άλλη παρόμοια πληρωμή. Η καταβολή του τιμήματος αγοράς πριν από την αποστολή των αγαθών δεν αποτελεί προκαταβολή.

7. Σύμφωνα με τον νόμο περί καταχώρησης των πωλήσεων, ο πωλητής υποχρεούται να εκδώσει απόδειξη στον αγοραστή. Ταυτόχρονα, υποχρεούται να καταχωρίσει τα εισπραχθέντα έσοδα στον φορολογικό διαχειριστή ηλεκτρονικά, και σε περίπτωση τεχνικής βλάβης το αργότερο εντός 48 ωρών.

8. Τα αγαθά παραδίδονται στον αγοραστή:

 • στη διεύθυνση που έχει ορίσει ο αγοραστής στην παραγγελία

9. Ο τρόπος παράδοσης επιλέγεται κατά την παραγγελία των αγαθών.

10. Το κόστος παράδοσης των αγαθών ανάλογα με τη μέθοδο αποστολής και παραλαβής των αγαθών αναφέρεται στην παραγγελία του αγοραστή και στην επιβεβαίωση της παραγγελίας από τον πωλητή. Εάν ο τρόπος μεταφοράς διαπραγματευτεί βάσει ειδικού αιτήματος του αγοραστή, ο αγοραστής φέρει τον κίνδυνο και τα πιθανά πρόσθετα έξοδα που σχετίζονται με αυτόν τον τρόπο μεταφοράς.

11. Εάν ο πωλητής υποχρεούται να παραδώσει τα εμπορεύματα στον τόπο που έχει υποδείξει ο αγοραστής στην παραγγελία, ο αγοραστής υποχρεούται να παραλάβει τα εμπορεύματα κατά την παράδοση. Σε περίπτωση που για λόγους που οφείλονται στον Αγοραστή είναι απαραίτητο να παραδοθούν τα αγαθά επανειλημμένα ή με άλλο τρόπο από αυτόν που ορίζεται στην παραγγελία, ο Αγοραστής υποχρεούται να καταβάλει τα έξοδα που σχετίζονται με την επανειλημμένη παράδοση των αγαθών, αντίστοιχα. τα έξοδα που σχετίζονται με άλλους τρόπους παράδοσης.

12. Κατά την παραλαβή των αγαθών από τον μεταφορέα, ο αγοραστής υποχρεούται να ελέγξει την ακεραιότητα της συσκευασίας των αγαθών και σε περίπτωση τυχόν ελαττωμάτων να ειδοποιήσει αμέσως τον μεταφορέα. Σε περίπτωση παραβίασης της συσκευασίας, η οποία υποδηλώνει μη εξουσιοδοτημένη είσοδο στο φορτίο, ο αγοραστής δεν χρειάζεται να παραλάβει το φορτίο από τον μεταφορέα.

13. Ο πωλητής εκδίδει στον αγοραστή ένα φορολογικό έγγραφο – τιμολόγιο. Το φορολογικό έγγραφο αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αγοραστή.

14. Ο αγοραστής αποκτά την κυριότητα των αγαθών με την καταβολή ολόκληρης της τιμής αγοράς των αγαθών, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης, αλλά το νωρίτερο με την παραλαβή των αγαθών. Η ευθύνη για τυχαία καταστροφή, βλάβη ή απώλεια των αγαθών μεταβιβάζεται στον αγοραστή τη στιγμή της παραλαβής των αγαθών ή τη στιγμή που ο αγοραστής ήταν υποχρεωμένος να παραλάβει τα αγαθά, αλλά δεν το έκανε κατά παράβαση της σύμβασης αγοράς.

VI. Υπαναχώρηση από τη σύμβαση

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι τα αγαθά αποστέλλονται από την Τσεχική Δημοκρατία και πρέπει να επιστραφούν πίσω στην Τσεχική Δημοκρατία σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε απαίτηση.

1. Ο αγοραστής που συνήψε τη σύμβαση αγοράς εκτός της επιχείρησής του ως καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση αγοράς.

2. Η προθεσμία υπαναχώρησης είναι 14 ημέρες

 • από την ημερομηνία παραλαβής των αγαθών,
 • από την ημερομηνία παραλαβής της τελευταίας παράδοσης των αγαθών, εάν το αντικείμενο της σύμβασης είναι περισσότερα είδη αγαθών ή παράδοση περισσότερων τμημάτων
 • από την ημερομηνία παραλαβής της πρώτης παράδοσης αγαθών, εάν το αντικείμενο της σύμβασης είναι τακτική επαναλαμβανόμενη παράδοση αγαθών.

3. Ο αγοραστής δεν μπορεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση αγοράς:

 • για την παροχή υπηρεσιών, εάν αυτές εκπληρώθηκαν με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή του πριν από τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης και ο πωλητής ενημέρωσε τον αγοραστή πριν από τη σύναψη της σύμβασης ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν δικαιούται να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση,
 • για την προμήθεια αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών των οποίων η τιμή εξαρτάται από τις διακυμάνσεις της χρηματοπιστωτικής αγοράς ανεξάρτητα από τη βούληση του πωλητή και οι οποίες ενδέχεται να συμβούν κατά τη διάρκεια της περιόδου υπαναχώρησης,
 • για την προμήθεια αλκοολούχων ποτών, τα οποία μπορούν να παραδοθούν μόνο μετά από τριάντα ημέρες και των οποίων η τιμή εξαρτάται από τις διακυμάνσεις της χρηματοπιστωτικής αγοράς ανεξάρτητα από τη βούληση του πωλητή,
 • για την παράδοση αγαθών που έχουν τροποποιηθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του αγοραστή ή για το πρόσωπό του ,
 • στην παράδοση ευπαθών αγαθών καθώς και αγαθών που έχουν αναμιχθεί αμετάκλητα με άλλα αγαθά μετά την παράδοση,
 • στην παράδοση αγαθών σε σφραγισμένη συσκευασία που ο αγοραστής έχει αφαιρέσει από τη συσκευασία και δεν μπορεί να επιστραφεί για λόγους υγιεινής,
 • για την παράδοση ηχογραφήσεων ή βιντεοσκοπήσεων ή προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, εφόσον έχουν παραβιάσει την αρχική τους συσκευασία,
 • για την προμήθεια εφημερίδων, περιοδικών ή περιοδικών,
 • στην παράδοση ψηφιακού περιεχομένου, εκτός εάν αυτό παραδόθηκε σε υλικό μέσο και παραδόθηκε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του αγοραστή πριν από τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης και ο πωλητής έχει ενημερώσει τον αγοραστή ότι δεν έχει δικαίωμα υπαναχώρησης στην περίπτωση αυτή,
 • σε άλλες περιπτώσεις που αναφέρονται στο άρθρο 1837 του Αστικού Κώδικα.

4. Για την τήρηση της προθεσμίας υπαναχώρησης, ο αγοραστής πρέπει να αποστείλει δήλωση υπαναχώρησης εντός της προθεσμίας υπαναχώρησης.

5. Για να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση αγοράς, ο αγοραστής πρέπει να χρησιμοποιήσει το παρόν Πρωτόκολλο καταγγελίας . Ως “Αιτία για την καταγγελία” πρέπει να αναφέρεται – Υπαναχώρηση από τη σύμβαση εντός 14 ημερών από την παραλαβή των αγαθών. Ο πωλητής επιβεβαιώνει στον αγοραστή χωρίς καθυστέρηση την παραλαβή του εντύπου.

6. Ο αγοραστής που έχει υπαναχωρήσει από τη σύμβαση υποχρεούται να επιστρέψει τα αγαθά στον πωλητή εντός 14 ημερών από την υπαναχώρηση από τη σύμβαση στον πωλητή. Ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής των αγαθών στον πωλητή, ακόμη και αν τα αγαθά δεν μπορούν να επιστραφούν με τη συνήθη ταχυδρομική τους φύση.

7. Εάν ο Αγοραστής υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, ο Πωλητής επιστρέφει στον Αγοραστή χωρίς καθυστέρηση, αλλά το αργότερο εντός 14 ημερών από την υπαναχώρηση από τη σύμβαση, όλα τα χρήματα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης, τα οποία έχει λάβει από αυτόν, με τον ίδιο τρόπο. Ο Πωλητής επιστρέφει τα χρήματα που έλαβε στον Αγοραστή με άλλο τρόπο μόνο εάν ο Αγοραστής συμφωνεί με αυτό και δεν επιβαρύνεται με πρόσθετα έξοδα.

8. Εάν ο Αγοραστής έχει επιλέξει άλλη μέθοδο από τη φθηνότερη μέθοδο παράδοσης που προσφέρει ο Πωλητής, ο Πωλητής επιστρέφει στον Αγοραστή το κόστος παράδοσης των αγαθών που αντιστοιχεί στη φθηνότερη μέθοδο παράδοσης που προσφέρει.

9. Εάν ο αγοραστής υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, ο πωλητής δεν υποχρεούται να επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε στον αγοραστή πριν ο αγοραστής παραδώσει τα αγαθά ή αποδείξει ότι τα αγαθά απεστάλησαν στον πωλητή.

10. Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν στον πωλητή από τον αγοραστή άθικτα, αχρησιμοποίητα και αμόλυντα και ει δυνατόν στην αρχική συσκευασία. Ο πωλητής δικαιούται να συμψηφίσει μονομερώς την απαίτηση αποζημίωσης της ζημίας που υπέστησαν τα αγαθά με την απαίτηση του αγοραστή για επιστροφή του τιμήματος αγοράς.

11. Ο Πωλητής δικαιούται να υπαναχωρήσει από τη Σύμβαση Αγοράς λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων, μη διαθεσιμότητας των αγαθών ή εάν ο κατασκευαστής, εισαγωγέας ή προμηθευτής των αγαθών έχει σταματήσει την παραγωγή ή την εισαγωγή των αγαθών. Ο Πωλητής ενημερώνει αμέσως τον Αγοραστή μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στην παραγγελία και επιστρέφει όλα τα χρήματα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης, που έχει λάβει ο Αγοραστής εντός 14 ημερών από την ειδοποίηση υπαναχώρησης, με τον ίδιο τρόπο ή με τον τρόπο που ορίζει ο Αγοραστής.

12. Για κάθε καταγγελία είναι απαραίτητο να αναφέρεται ο αριθμός πλαισίου (VIN) του αυτοκινήτου στο οποίο δεν λειτουργεί το εξάρτημα.

VII. Δικαιώματα από ελαττωματική απόδοση (καταγγελία)

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι τα προϊόντα αποστέλλονται από την Τσεχική Δημοκρατία και πρέπει να επιστραφούν πίσω στην Τσεχική Δημοκρατία σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε αξίωση.

1. Ο αγοραστής αναγνωρίζει ότι όλα τα αγαθά που πωλούνται από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μεταχειρισμένα αγαθά και ενδέχεται να φέρουν σημάδια χρήσης, και στη συνέχεια ο αγοραστής ενημερώνεται για το γεγονός ότι τα αγαθά ενδέχεται να είναι ελαττωματικά. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας του παραδοθέντος εξαρτήματος, είναι απαραίτητο να διαμαρτυρηθεί για τα αγαθά, να τα στείλει πίσω στη διεύθυνση του αποστολέα και ο πωλητής είτε θα στείλει άλλα αγαθά και θα πληρώσει τα αποδεδειγμένα έξοδα επιστροφής στο μέγιστο ποσό που χρεώθηκε στον αγοραστή κατά τη στιγμή της αγοράς είτε θα επιστρέψει όλα τα χρήματα από την παραγγελία. συμπεριλαμβανομένων των ταχυδρομικών τελών συν θα πληρώσει τα αποδεδειγμένα έξοδα επιστροφής των αγαθών στο μέγιστο ποσό στο ίδιο ποσό που χρεώθηκαν στον αγοραστή κατά τη στιγμή της αγοράς.

2. Εάν το ελάττωμα γίνει εμφανές εντός έξι μηνών από την παραλαβή των αγαθών από τον αγοραστή, τα αγαθά θεωρούνται ότι ήταν ελαττωματικά κατά τη στιγμή της παραλαβής. Ο αγοραστής δικαιούται να ασκήσει το δικαίωμα από ελάττωμα που εμφανίζεται σε καταναλωτικά αγαθά εντός είκοσι τεσσάρων μηνών από την παραλαβή. Η παρούσα διάταξη δεν ισχύει για αγαθά που πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή για ελάττωμα για το οποίο έχει συμφωνηθεί η χαμηλότερη τιμή, για φθορά των αγαθών που προκαλείται από τη συνήθη χρήση τους, για μεταχειρισμένα αγαθά με ελάττωμα που αντιστοιχεί στο επίπεδο χρήσης ή φθοράς λόγω της φύσης των αγαθών.

3. Σε περίπτωση ελαττώματος, ο Αγοραστής μπορεί να υποβάλει αξίωση στον Πωλητή και να ζητήσει:

 • ανταλλαγή με άλλα αγαθά,
 • επισκευή των αγαθών,
 • εύλογη έκπτωση επί της τιμής αγοράς,
 • αποχώρηση από τη σύμβαση.

4. Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση,

 • εάν τα αγαθά έχουν ουσιώδες ελάττωμα,
 • εάν δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά το αντικείμενο λόγω επανειλημμένης εμφάνισης ελαττώματος ή ελαττωμάτων μετά την επισκευή,
 • σε περίπτωση πολλαπλών ελαττωμάτων των αγαθών.

5. Ο πωλητής υποχρεούται να παραλάβει την καταγγελία στον τόπο της επιχείρησής του με προσωπική παράδοση ή αποστολή με τον μεταφορέα: AUTOTECH24 CZ, s.r.o., Strupcice 160, 431 14, CZECH REPUBLIC . Ο Αγοραστής υποχρεούται να συμπληρώσει το παρόν Πρωτόκολλο καταγγελίας πριν από την αποστολή των εμπορευμάτων από τον μεταφορέα . Ο Πωλητής υποχρεούται να παράσχει στον Αγοραστή γραπτή επιβεβαίωση για το πότε ο Αγοραστής άσκησε το δικαίωμα, ποιο είναι το περιεχόμενο της καταγγελίας και με ποια μέθοδο ζητείται η καταγγελία από τον Αγοραστή, καθώς και επιβεβαίωση της ημερομηνίας και του τρόπου χειρισμού της καταγγελίας, απόρριψη της καταγγελίας.

6. Ο Πωλητής ή ένας υπάλληλος εξουσιοδοτημένος από τον Πωλητή αποφασίζει για την καταγγελία αμέσως, σε πολύπλοκες περιπτώσεις εντός τριών εργάσιμων ημερών. Στην προθεσμία αυτή δεν περιλαμβάνεται εύλογος χρόνος ανάλογα με το είδος του προϊόντος ή της υπηρεσίας που απαιτείται για την αξιολόγηση του ελαττώματος από εμπειρογνώμονα. Οι καταγγελίες, συμπεριλαμβανομένης της άρσης των ελαττωμάτων, πρέπει να διεκπεραιώνονται άμεσα, το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της καταγγελίας, εκτός εάν ο πωλητής και ο αγοραστής συμφωνήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η άσκοπη παρέλευση αυτής της προθεσμίας θεωρείται ουσιώδης παραβίαση της σύμβασης και ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Ως στιγμή της αξίωσης θεωρείται η στιγμή κατά την οποία η εκδήλωση του αγοραστή (άσκηση του δικαιώματος από ελαττωματική εκτέλεση) γίνεται προς τον πωλητή.

7. Ο πωλητής ενημερώνει εγγράφως τον αγοραστή για το αποτέλεσμα της διεκδίκησης.

8. Το δικαίωμα ελαττωματικής εκτέλεσης δεν ανήκει στον Αγοραστή εάν ο Αγοραστής γνώριζε πριν από την παραλαβή του είδους ότι το είδος ήταν ελαττωματικό ή εάν ο ίδιος ο Αγοραστής προκάλεσε το ελάττωμα.

9. Σε περίπτωση δικαιολογημένης απαίτησης, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα επιστροφής των εύλογων εξόδων που προέκυψαν σε σχέση με την απαίτηση. Ο αγοραστής μπορεί να ασκήσει αυτό το δικαίωμα στον πωλητή εντός ενός μηνός από τη λήξη της περιόδου εγγύησης.

10. Ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα επιλογής της μεθόδου υποβολής της καταγγελίας.

11. Δεδομένου ότι πρόκειται για μεταχειρισμένη πώληση, ο πωλητής δεν ευθύνεται για τα πρόσθετα έξοδα που σχετίζονται με την καταγγελία (συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση του ελαττωματικού εξαρτήματος, πιθανή στάθμευση του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της καταγγελίας).

12. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των συμβαλλομένων μερών όσον αφορά τα δικαιώματα από ελαττωματική εκτέλεση διέπονται από τα άρθρα 1914 έως 1925, τα άρθρα 2099 έως 2117 και τα άρθρα 2161 έως 2174 του Αστικού Κώδικα και τον νόμο αριθ. 634/1992 Coll., περί προστασίας των καταναλωτών.

13. Άλλα δικαιώματα και υποχρεώσεις των μερών που σχετίζονται με την ευθύνη του πωλητή για ελαττώματα ρυθμίζονται από τη διαδικασία καταγγελιών του πωλητή.

VIII. Εξυπηρέτηση

1. Τα μέρη μπορούν να επιδίδουν όλη τη γραπτή αλληλογραφία μεταξύ τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

2. Ο Αγοραστής παραδίδει την αλληλογραφία στον Πωλητή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις. Ο Πωλητής παραδίδει την αλληλογραφία στον Αγοραστή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στον λογαριασμό πελάτη ή στην παραγγελία του.

XI. Εξωδικαστική επίλυση διαφορών

1. Η Τσεχική Επιθεώρηση Εμπορίου, με έδρα στη διεύθυνση Štěpánská 567/15, 120 00 Πράγα 2, ΑΔΑ: 000 20 869, διεύθυνση διαδικτύου: https://adr.coi.cz/ cs. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα επίλυσης διαφορών στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/consumers/odr μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση διαφορών μεταξύ του πωλητή και του αγοραστή στο πλαίσιο της σύμβασης πώλησης.

2. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτών Τσεχίας, με έδρα στη διεύθυνση Štěpánská 567/15, 120 00 Prague 2, διεύθυνση διαδικτύου: http://www.evropskyspotrebitel.cz είναι σημείο επαφής σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 524/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 21ης Μαΐου 2013, για την επιγραμμική επίλυση καταναλωτικών διαφορών και την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 2006/2004 και της οδηγίας 2009/22/ΕΚ (κανονισμός για την επιγραμμική επίλυση καταναλωτικών διαφορών).

3. Ο πωλητής δικαιούται να πωλεί εμπορεύματα βάσει εμπορικής άδειας. Ο εμπορικός έλεγχος διενεργείται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του από το αρμόδιο γραφείο έκδοσης εμπορικών αδειών. Η τσεχική Αρχή Ελέγχου Εμπορίου διενεργεί, μεταξύ άλλων, την εποπτεία της συμμόρφωσης με τον νόμο αριθ. 634/1992 Coll. για την προστασία των καταναλωτών.

X. Τελικές διατάξεις

1. Όλες οι συμφωνίες μεταξύ του Πωλητή και του Αγοραστή θα καθορίζονται από τους νόμους της Τσεχικής Δημοκρατίας. Εάν η σχέση που δημιουργείται με τη σύμβαση αγοράς περιέχει διεθνές στοιχείο, τότε τα μέρη συμφωνούν ότι η σχέση διέπεται από το δίκαιο της Τσεχικής Δημοκρατίας. Αυτό ισχύει με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων των καταναλωτών που απορρέουν από γενικά δεσμευτικές νομικές ρυθμίσεις.

2. Ο Πωλητής δεν δεσμεύεται από κώδικες συμπεριφοράς σε σχέση με τον Αγοραστή κατά την έννοια του άρθρου 1826 παρ. ε) του Αστικού Κώδικα.

3. Όλα τα δικαιώματα στον ιστότοπο του Πωλητή, ιδίως τα πνευματικά δικαιώματα επί του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης της σελίδας, των φωτογραφιών, των ταινιών, των γραφικών, των εμπορικών σημάτων, των λογότυπων και άλλου περιεχομένου και στοιχείων, ανήκουν στον Πωλητή. Απαγορεύεται η αντιγραφή, τροποποίηση ή άλλη χρήση της ιστοσελίδας ή μέρους της χωρίς τη συγκατάθεση του πωλητή.

4. Ο πωλητής δεν ευθύνεται για σφάλματα που προκύπτουν από παρεμβάσεις τρίτων στο διαδικτυακό κατάστημα ή ως αποτέλεσμα της χρήσης του κατά παράβαση του σκοπού του. Κατά τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, ο αγοραστής δεν πρέπει να χρησιμοποιεί διαδικασίες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργία του και δεν πρέπει να προβαίνει σε καμία δραστηριότητα που θα μπορούσε να επιτρέψει στον ίδιο ή σε τρίτους να αλλοιώσουν ή να κάνουν κατάχρηση του λογισμικού ή άλλων στοιχείων του ηλεκτρονικού καταστήματος και να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα ή μέρη ή εξοπλισμό λογισμικού κατά τρόπο που να έρχεται σε αντίθεση με τον σκοπό ή το σκοπό του.

5. Ο αγοραστής αναλαμβάνει με το παρόν τον κίνδυνο μεταβολής των συνθηκών κατά την έννοια του άρθρου 1765 παράγραφος 2 του Αστικού Κώδικα.

6. Η σύμβαση αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των όρων και προϋποθέσεων, αρχειοθετείται από τον πωλητή σε ηλεκτρονική μορφή και δεν είναι προσβάσιμη.

7. Το κείμενο των όρων και προϋποθέσεων μπορεί να τροποποιηθεί ή να συμπληρωθεί από τον πωλητή. Η διάταξη αυτή δεν θίγει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν κατά την ημερομηνία ισχύος της προηγούμενης έκδοσης των Όρων και Προϋποθέσεων.

8. Στους Όρους και Προϋποθέσεις επισυνάπτεται το Πρωτόκολλο καταγγελίας για την υπαναχώρηση από τη Σύμβαση. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις τίθενται σε ισχύ στις 28 Απριλίου 2020