Έλεγχος θέρμανσης κλιματισμού Peugeot 206 6451EH 6451VG

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6451EH 6451VG

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 2706-AG1_K3a Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Το χειριστήριο θέρμανσης στο αυτοκίνητο Peugeot 206 με την ονομασία 6451EH 6451VG βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα και αποτελείται από πολλά στοιχεία ελέγχου.

  1. Έλεγχος θερμοκρασίας Στην αριστερή πλευρά του πίνακα ελέγχου υπάρχει ένας έλεγχος θερμοκρασίας που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αυτό το χειριστήριο έχει σχήμα τροχού με κόκκινη ετικέτα. Όσο περισσότερο μετακινείται ο τροχός προς τη λάμπα φθορισμού, τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία για τη θέρμανση του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
  2. Έλεγχος εξαερισμού Στη δεξιά πλευρά του πίνακα ελέγχου υπάρχει ένας έλεγχος εξαερισμού, ο οποίος σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση της ροής αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αυτό το χειριστήριο έχει τη μορφή τροχού με πολλά επίπεδα ισχύος. Όσο περισσότερο μετακινείται ο τροχός προς τον ανεμιστήρα, τόσο ισχυρότερη ρυθμίζεται η ροή αέρα.
  3. Έλεγχος κατεύθυνσης ροής αέρα Κάτω από τον έλεγχο εξαερισμού βρίσκεται ο έλεγχος κατεύθυνσης ροής αέρα. Αυτός ο έλεγχος σάς επιτρέπει να ορίσετε την κατεύθυνση προς την οποία θα ρέει ο αέρας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η ροή μπορεί να ρυθμιστεί προς το πρόσωπο του οδηγού ή του συνοδηγού ή προς το κάτω μέρος του αυτοκινήτου.

Συνολικά, μπορεί να ειπωθεί ότι ο έλεγχος της θέρμανσης σε ένα αυτοκίνητο Peugeot 206 είναι αρκετά απλός και διαισθητικός. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία και τη ροή αέρα για να διατηρήσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου άνετα ζεστό.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,4 kg